Klub jednosed FAKL 1

Klub jednosed FAKL 1

14.520,00 RSD

Pogledajte karakteristike kluba jednosed FAKL 1 i poručite online.

Šifra proizvoda: d6463c17ed70 Kategorija:
000

Klub jednosed FAKL iz naše specijalne ponude klub nameštaja je idealan kancelarijski nameštaj koji je osim po funkcionalnosti poznat po posebnom estetskom doživljaju koji pruža. Modrulj izrađuje ovaj jedinstveni klub jednosed u crnoj i crvenoj boji, odnosno bojama koje su se pokazale kao posebno moderne nijanse za svaki poslovni ambijent.

Ova atraktivna stolica odgovara svakom ambijentu, a zbog svog nesvakidašnjeg dizajna razbiće monotoniju, naročito, svakog minimalistički uređenog enterijera. Osim toga, klub jednosed se odlikuje izuzetnom čvrstinom i stabilnošću zbog čega se veliki broj poslodavaca koji brine o svom poslovnom ambijentu opredeljuje upravo za ovaj model. Izuzetno kvalitetna izrada i liftomat sa opcijom podizanja i spuštanja, metalno hromirano postolje kao i velika testirana nosivost su garancija koju vam ovaj model donosi.

Naše klub fotelje su prilagodljive svakom enterijeru, bilo da imate želju da doprinesete avagardnim komadom nameštaja, bilo da vam je ceo enterijer već tako uređen. Ovaj nameštaj je idealan za sastanke i sve vrste poslovnih prilika. Prilikom odabira klub jednoseda FAKL, istaći ćete svoju originalnost i kreativnost, jer ovaj klub nameštaj sigurno neće ostati neprimećen.