Kolekcija Ekonomik, visoki plakar

Kolekcija Ekonomik, visoki plakar

22.560,00 RSD 16.990,00 RSD

Pogledajte karakteristike za visoki plakar iz kolekcije Ekonomik i poručite online.

000

Visoki plakar idealan za odlaganje registratora i organizaciju kancelarijskog prostora. Firme koje imaju veliku količinu važne dokumentacije moraju organizovati prostor, kako bi kancelarija bila uredna i prijatna za boravak klijenata, ali i dobro usklađena i funkcionalna, za produktivnost zaposlenih.

Visoki plakar iz kolekcije Ekonomik izrađen je od univer ploče debljine 18 mm. Ona mu daje jednostavnost i klasičan stil, koji se može uklopiti uz različite kancelarije, bile one modernog dizajna ili jednostavnog i minimalističkog.

Sve stranice univer ploče zaštićene su ABS trakom, koja je mnogo kvalitetnija od PVC trake. Zahvaljujući ABS trakama, ormar će biti dugotrajan i otporan na habanje. Poleđina kancelarijskog ormara izrađena je od HDF ploče debljine 3 mm.

Dimenzije plakara možete sami naručiti, a mi nudimo 4 osnovne dimenzije:

  • 75 cm x 35 cm x 75 cm (sa jednom policom);
  • 75 cm x 35 cm x 115 cm (sa dve police);
  • 75 cm x 35 cm x 155 cm (sa tri police);
  • 75 cm x 35 cm x 190 cm (sa četiri police).

Možete birati ručke, boju i materijale, a osnovne boje u ponudi su: bela, siva, trešnja, bukva ili izbor po vašoj specijalnoj želji. Garancija na ormar je dve godine, a isporuka na teritoriji Novog Sada i Beograda je besplatna iznad vrednosti od 25 000 dinara.