Kabinetski sto, ST 83001

Kabinetski sto, ST 83001

42.000,00 RSD

Pogledajte karakteristike Kabinetskog stola ST 83001 i poručite online.

000

Ovaj kabinetski sto će upotpuniti svaki radni prostor, a zbog svog starinskog dizajna odaje utisak profesionalnosti i elegancije, i savršeno će se uklopiti sa sličnim kancelarijskim nameštajem. Izrađen je od medijapana koji se proizvodi od ostataka piljevine preteženo bukve, smreke ili jele uz dodatak smole kao veziva. Pošto ima ravnomerno raspoređenu gustinu po celoj debljini, idealna je zamena za puno drvo, pri čemu se kvalitet ne umanjuje.

Ovaj konferencijski radni sto je presvučen folijom i lakiran, pošto materijal kao što je medijapan zahteva završnu obradu, pošto nema dekorativnu površinu. Ovakav radni sto je idealan za direktorske kancelarije, veće poslovne prostore otvorenog tipa ili konferencijske sale gde sa lakoćom možete držati sastanke, i da imate potreban prostor i preglednost koju takve situacije zahteva. U sredini stola imate potreban prostor za monitor i kablove, što ga čini izuzetno funkcionalnim.

Ovaj sto dolazi u jednom setu dimenzija, a boja mu je tamno braon, što je prednost jer nećete imati teškoća da ga uklopite sa drugim kancelarijskim nameštajem koji imate, ili generalno u kancelarijski prostor.

Dimenzije stola su: 180/240 x 120 x h.76

Prijavite se na naš newsletter