Akcija!

Gejmerski sto 4U 8715

13.185,00 RSD

OBAVEZNO prilikom porudžbine naglasiti da je roba OUTLET!

  • 1 kom na stanju za brzu isporuku po sniženoj ceni.
  • Rok isporuke za narudžbine 2-6 nedelja od dana poručivanja po punoj ceni.

Uvozni model, uvoznik: Modrulj d.o.o.

Opis:

Dimenzije: 120x64x77h cm.

Pakovanje: 1 komad.

Gejmerski sto 4U 8715

Opis:

Gejmerski sto 4U 8715- Predstavljamo vam vrhunsko gejming iskustvo sa našim novim GAMING PRO stolom koji će upotpuniti korisničko iskustvo i estetiku vašeg računara i vašeg prostora. Gejming je inspirisao mnoge dizajnere nameštaja da dizanjniraju nešto modernije. Modeli ovih stolova su svakako kancelarijski nameštaj nove generacije.

Sa naizmeničnim RGB LED osvetljenjem, naša nova serija stolova će vam pružiti jedinstven osećaj rada i pogodno raspoloženje. Ono što je najbitnije sto je izrađen po dizajnerskim parametrima ergonomskih modela. Tako da je vaš rad u potpunosti siguran i bezbedan. Ovi stolovi se prilagođavaju uslovima vašeg sedenja i ne sprečavaju vaše manevre prilikom rada.

U ponudi su takođe razni modeli ergonomskih ili gejmerskih stolica koje se mogu kombinovati uz  modele gejmerskih stolova. Tako da onda sebi obezbeđujete potpuni sklad prilikom rada. Rad bez bolova, zamora i dodatnog zamaranja je onda idealan rad.

Veličina, materijali i robusna konstrukcija čine stolove posebno otpornim na intenzivne i zahtevne upotrebe.

Funkcije:

1. Y-line dizajn za izuzetnu stabilnost.
2. Jednostavna instalacija, lako za pomeranje.
3. Odlična ergonomija i trajnost u intezivnoj upotrebi.

Dimenzije:

Gejmerski sto 4U 8715

Kupovinom ovakvih stolova dobijate vreme, vreme štedite tako što dobijate kvalitetan proizvod visokih performansi. Uvek nas možete kkontaktirati za savet ili nas postetiti u naši prodajnim salonima.