Ergonomska stolica ERGOHUMAN

83.760,00 RSD

Karakteristike ergonomske stolice ERGOHUMAN:

  • Podesivi naslon za glavu po visini i po nagibu.
  • Podesivi mrežasti naslon po visini.
  • Podesivi rukonasloni u 4 pozicije.
  • Podesivo mrežasto sedište po dubini.
  • Sinhromehanizam sa antishock funkcijom
  • Aluminijumska zvezda, gumeni točkići.
  • Opterećenje: 120 kg

Ergonomske kancelarijske stolice ERGOHUMAN,  više o modelu u nastavku:

Dimenzije ergonomske stolice:

Ukupna visina: 118-127
Visina sedišta: 46-55
Širina sedišta: 52/70
Dubina sedišta: 49

Materijal za tapaciranje kancelarijske stolice:

▪ TAPACIRUNG: CRNA MREŽA

Dodatni opis ergonomske kancelarijske stolice.

Zadovoljstvo na radnom mestu sa ergonomskom stolicom ERGOHUMAN. Danas kad je sve više ljudi zaposleno u kancelarijama, sve veća pažnja se pridaje ergonomiji nameštaja. Cilj svake kompanije bi trebao biti povećanje produktivnost svojih radnika pružajući im što veće zadovoljstvo na radnom mestu. Ergohuman je najergonomičnija radna stolica. Smanjuje bol u donjem delu leđa, neugodnost i mišićno-skeletalne poremećaje. Omagućevajući vam da udobno sedite u njoj duži vremenski period, ona povećava vašu produktivnost. I sve to, zahvaljujući naprednom dizajnu sa inovativnim rešenjima: fleksibilan naslon i podesivo sedište.

Ergonomska stolica ERGOHUMAN je model koji će vam pružiti vrhunsku udobnost i povećati produktivnost u toku rada. Zahvaljujući svojim brojnim podesivim elementima, za maksimalnu udobnost pri radu. Ono što ovu stolicu čini najboljom kupovinom u cenovnoj klasi na domaćem i evropskom tržištu su čvrstoća, nesalomivost i velika izdržljivost.

Zainteresovani za ovu ergonomsku radnu stolicu mogu da biraju dodatnu opremu za standardni tip stolice, te na taj način prilagoditi i stolicu i cenu svojim potrebama i budžetu. Standardni tip stolice krasi veliki izbor boja naslona u mreži sa podesivim lumbalnim postoljem po dubini i visini, a samo sedište je presvučeno mrežom velike izdržljivosti. Standardni tip stolice odlikuje sinhro mehanizam sa pet pozicija zaključavanja, gumeni točkići za meke podove, aluminijumska piramidalna zbezda. Podesivi poliuretanski rukonasloni u 4 pozicije.

Mogućnost dodavanja opcija, stolicu čini prilagodljivom svakom korisniku i svim njegovim potrebama. Korisnik može da bira pvc zvezde, točkiće, stopice, liftove, te svaku stolicu napraviti baš po svom ukusu. Na taj način se kreira i cena stolice, a kupovinom radne stolice iz velike ponude Modrulj kancelarijskog nameštaja stičete mogućnost produžene garancije, servis u i van garantnog roka, dodatne dopune bilo kada i još mnogo toga.
Repromaterijal je većim delom poreklom iz EU/Italije koji garantuju dugo trajanje, a u kvalitet ove stolice se možete uveriti lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici.

Kancelarijski nameštaj isporuka Beograd i Novi Sad. Kancelarijske stolice isporuke u  Beogradu i Novom Sadu.