Ergonomska stolica za decu COBRA COB104

17.280,00 RSD

Zemlja porekla Južna Koreja: Dawon Chairs
Proizvodni model, proizvodjač: Modrulj d.o.o.

Ergonomska stolica za decu COBRA COB104

Ergonomska stolica za decu COBRA COB104

Materijal za tapaciranje ALOVA, cena na upit.

Materijal za tapaciranje BOMBAY, cena na upit.

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN, cena na upit.

Materijal za tapaciranje BOND , cena na upit.

Materijal MREŽA – , cena na upit.

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA , cena na upit.

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit

Ergonomska stolica za decu COBRA COB104

Ergonomske stolice za decu iz Modrulj ponude razlikuju se od ostalih dečijih stolica na tržištu. Po uzoru na ergonomske stolice za odrasle nastala je i linija ergonomskih stolica za decu

Ergonomske stolice za decu- Modrulj

Dečije stolice u potpunosti trebaju da zadovolje kriterijume dečijih potreba. Dok dete raste i razvija se najbitnije je da dok sedi ima pravilan položaj kičme. Na ovaj način dete se pravilno razvija. Ergonomske dečije stolice prate liniju muskulature i kičme i time sprečavaju pojavu bolova u kičmi, vratu i ramenima. Isto tako sedeći na ovim stolicama dete nema problema sa cirkulacijom. Na ovaj način se sprečavaju glavobolje i koncentracija je na zavidnom nivou.

Stolice za decu su fleksibilne i prilagodljive dečijim pokretima pri radu. Ono što je najbitnije jeste dizajn naslona, koji je u potpunosti prilagođen razvojnom uzrastu kod dece.

Najbolje dečije stolice

Prilikom kupovine dečijih stolica najbitnije je da stolica ispunjava niz parametara. Ergonomiju, funkcionalnost, mobilnost kao i da sama stolica poseduje naslone za ruke i glavu. Isto tako deci je bitno da stolice mogu da budu u njihovim omiljenim bojama. Modrulj kao proizvođač kancelarijskih stolica nudi različite dezene, boje i materijale.