Ergonomska stolica Triigger 350

163.660,00 RSD

Triger je najergonomičnija linija proizvoda porodice Vertagear stolica. Triger linija SE ima preko 350 pojedinačnih komponenti koje su pažljivo sastavljane kako bi se konstruisala najneverovatnija, fleksibilna i ergonomska stolica u industriji. Možete sedeti duže, intenzivnije obavljati posao uz neverovatnu udobnost. Stolica je kreirana tako da prati liniju i potrebe tela, testirajte svoje limite jer za ovaj model stolice limiti ne postoje.

Odmah možete videti da ovo nije standardna kancelarijska stolica. Ona uzima aspekat od stolica sa mrežastom podlogom do sedišta u stilu trkačkih automobila. Ovim dizajnom stvorila se stolica jedinstvenog izgleda i prepoznatljivog stila. Glatke ivice nosača za leđa dodatno doprinose tom utisku i veoma dobro dopunjuju zaobljeni oblik sedišta.

U ponudi su dve boje crvena i crna,. Posebeban akcenat kod dizajniranja ove stolice nije dat  samo na sedištu ili podmetaču u boji već- nosač i delovi mehanizma su takođe uključeni u kolorni dizajn. Unutrašnjost točkova stolice dobija boju i ovaj kontrast izgleda neverovatno. Uzimajući u obzir da su oni izdubljeni i već vizualno prepoznatljivi, to govori da se o svakom elementu ove stolice posebno vodilo računa.

Jasno je da je Vertagear težio da stvori savršenu stolicu koja nudi prostor prilikom sedenja i ne dozvoljava da se osećate skučeno i klaustrofobično. Postoji dosta otvorenog prostora čak i na donjoj strani između mehanizama. Sva ova stilska rešenja čine da stolica izgleda neverovatno u minimalističkim radnim prostorijama.

Materijali Aluminijska legura (okvir i baza), čelična legura
(mehanizam), TPEE i PET, koža

Širina Naslon za ramena 495 mm

Širina Naslon Lumbalni 466 mm

Širina sedišta 500 mm

Dubina sedišta 470-510 mm

Neto težina 25 kg

Bruto težina 29,5 kg

Garancija 10 godina

 

Dimenzije:

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

Više o proizvodu pogledajte na sledećem videu