Akcija!

Ergonomska stolica M 801

59.940,00 RSD

Karakteristike ergonomske stolice M 801:

  • Podesivi naslon za glavu po visini i po uglu.
  • Podesivi mrežasti naslon po visini u 4 pozicije.
  • Sedište tapacirano ili u mreži.
  • Podesiva fleksibilna lumbalna potpora.
  • Aluminijumski nosač naslona i sedišta.
  • Podesivi rukonasloni u 3 pozicije.
  • Podesivo mrežasto sedište po dubini.
  • Sinhromehanizam sa multiblok funkcijom, 135 stepeni nagib.
  • Aluminijumska zvezda, gumeni točkići.
  • Opterećenje: 130 kg

Ergonomska stolica M 801,  više o modelu u nastavku:

Dimenzije ergonomske stolice:

Ergonomska stolica M 801
Ergonomska stolica M 801

Materijali i opcije za tapaciranje kancelarijske stolice:

Ergonomska stolica M 801

Ergonomska stolica M 801

Ergonomske kancelarijske stolice

Dodatni opis:

Zadovoljstvo na radnom mestu sa ergonomskom stolicom M 801. Danas kad je sve više ljudi zaposleno u kancelarijama, sve veća pažnja se pridaje ergonomiji nameštaja. Cilj svake kompanije bi trebao biti povećanje produktivnost svojih radnika pružajući im što veće zadovoljstvo na radnom mestu. M 801 je najergonomičnija radna stolica. Smanjuje bol u donjem delu leđa, neugodnost i mišićno-skeletalne poremećaje. Omagućevajući vam da udobno sedite u njoj duži vremenski period, ona povećava vašu produktivnost. I sve to, zahvaljujući naprednom dizajnu sa inovativnim rešenjima: fleksibilan naslon i podesivo sedište.

Ergonomska stolica M 801 je model koji će vam pružiti vrhunsku udobnost i povećati produktivnost u toku rada. Zahvaljujući svojim brojnim podesivim elementima, za maksimalnu udobnost pri radu. Ono što ovu stolicu čini najboljom kupovinom u cenovnoj klasi na domaćem i evropskom tržištu su čvrstoća, nesalomivost i velika izdržljivost.

Ergonomske stolice Modrulj

Zainteresovani za ovu ergonomsku radnu stolicu mogu da biraju dodatnu opremu za standardni tip stolice, te na taj način prilagoditi i stolicu i cenu svojim potrebama i budžetu. Standardni tip stolice krasi veliki izbor boja, a samo sedište je presvučeno mrežom velike izdržljivosti.

Ergo Pro linija ergonomskih stolica iz Modrulj ponude u potpunosti se prilagođava savremnom poslovanju. Rad  bez napetosti, bolova i napora je onda olakšan posao. Ovo je odlika naših ergonomskih stolica i naše kompletne ponude.

Mogućnost dodavanja opcija, stolicu čini prilagodljivom svakom korisniku i svim njegovim potrebama. Korisnik može da bira pvc zvezde, točkiće, stopice, liftove, te svaku stolicu napraviti baš po svom ukusu. Na taj način se kreira i cena stolice, a kupovinom radne stolice iz velike ponude Modrulj kancelarijskog nameštaja stičete mogućnost produžene garancije, servis u i van garantnog roka, dodatne dopune bilo kada i još mnogo toga.

Kancelarijski nameštaj isporuka Beograd i Novi Sad. Kancelarijske stolice isporuke u  Beogradu i Novom Sadu.