Ergonomska stolica M 726A outlet

44.040,00 RSD

Karakteristike ergonomske stolice M 726A:

  • Podesivi naslon za glavu po visini i po uglu.
  • Podesivi mrežasti naslon po visini 50mm..
  • Podesiva fleksibilna lumbalna potpora.
  • Metalni nosač naslona i sedišta.
  • Podesivi rukonasloni u 3 pozicije.
  • Podesivo mrežasto sedište po dubini.
  • Sinhromehanizam sa multiblok funkcijom.
  • Aluminijumska zvezda, gumeni točkići.
  • Opterećenje: 130 kg

Ergonomska stolica M 726A,  više o modelu u nastavku:

Dimenzije ergonomske stolice:

Ergonomska stolica M 726A

Ergonomske stolice

Opcije:

Ergonomske kancelarijske stolice Modrulj

Dodatne opcije:

Zadovoljstvo na radnom mestu sa ergonomskom stolicom M 726A. Danas kad je sve više ljudi zaposleno u kancelarijama, sve veća pažnja se pridaje ergonomiji nameštaja. Cilj svake kompanije bi trebao biti povećanje produktivnost svojih radnika pružajući im što veće zadovoljstvo na radnom mestu. Ergonomska stolica M 726A je najergonomičnija radna stolica. Smanjuje bol u donjem delu leđa, neugodnost i mišićno-skeletalne poremećaje. Omagućevajući vam da udobno sedite u njoj duži vremenski period, ona povećava vašu produktivnost. I sve to, zahvaljujući naprednom dizajnu sa inovativnim rešenjima: fleksibilan naslon i podesivo sedište.

Ergonomska stolica M-726A je model koji će vam pružiti vrhunsku udobnost i povećati produktivnost u toku rada. Zahvaljujući svojim brojnim podesivim elementima, za maksimalnu udobnost pri radu. Ono što ovu stolicu čini najboljom kupovinom u cenovnoj klasi na domaćem i evropskom tržištu su čvrstoća, nesalomivost i velika izdržljivost.

Modrulj ergonomske stolice

Zainteresovani za ovu ergonomsku radnu stolicu mogu da biraju dodatnu opremu za standardni tip stolice, te na taj način prilagoditi i stolicu i cenu svojim potrebama i budžetu.

Karakterisitke Ergo Pro linije ergonomskih stolica je pružanje potpunog komfora pri radu. Iz ovog razloga je naš akcenat kroz ove modele na udobnosti. Udobnost pri radu je podrška, podrška koja vam pruža potpunu lagodnost. Nema dodatnog opterećenja i napora, radite bez problema i osećajte se sigurna.

Mogućnost dodavanja opcija, stolicu čini prilagodljivom svakom korisniku i svim njegovim potrebama. Korisnik može da bira pvc zvezde, točkiće, stopice, liftove, te svaku stolicu napraviti baš po svom ukusu. Na taj način se kreira i cena stolice, a kupovinom radne stolice iz velike ponude Modrulj kancelarijskog nameštaja stičete mogućnost produžene garancije, servis u i van garantnog roka, dodatne dopune bilo kada i još mnogo toga.

Kancelarijski nameštaj isporuka Beograd i Novi Sad. Kancelarijske stolice isporuke u  Beogradu i Novom Sadu.