Ergonomska stolica M 288/OM

21.480,00 RSD

KARAKTERISTIKE M 288/OM (osnovnog modela):

Ergonomska stolica M 288/OM

Moderna ergonomska radna stolica M 288 uklapa se uz kancelarije i radne enterijere različitih tipova, a najbolje će se slagati uz moderne poslovne prostore. Model M288 se izuzetno lako prilagođava – u ponudi je mnoštvo boja i veliki izbor dodatne opreme.

Cena od 21.480,00 sa pdvom se odnosi na osnovni model, više o osnovnom modelu i dodatnim opcijama u cenovnuku koji je u nastavku.

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

ergonomska stolica

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit

Ergonomska stolica M 288/OM

Ova stolica poseduje veliku moć prilagođavanja. Tako da se postiže sklad u enterijeru i u prostoru u kom se nalazi. Naravno ne treba zanemariti potpunu ergonomiju koju ova stolica nudi. Tako da je rad na njoj udoban i nema bolova.

Veliki asortiman dodatnih opcija čini je fleksibilnom i prilagodljivom svakom korisniku. Mogućnost izbora zvezda, točkića, stopica, liftova, rukonaslona, naslona za ledja, boja i materijala. Samim izborom opcije korisnik sam kreira stolicu i samim tim formira cenu tražene stolice. Kupovinom kancelarijskih stolica klase M izdvajate se iz svakodnevne ponude loših i kvalitetom neispitanih stolica kojima je naše tržište prezasićeno. Stičete mogućnost produžene garancije, zatim servis u i van garantnog roka, dopune kada god to želite, i još mnogo toga…

Ergonomske kancelarijske stolice Modrulj

Ergonomske stolice iz Modrulj asortimana prilagođavaju se u potpunosti vašim potrebama. Kod nas možete naći idealnu stolicu sa opcijama koje vama odgovaraju, isto tako stolicu možete prilagoditi potrebama vašeg enterijera. Nudimo širok izbor boja, materijala i dezena.