Ergonomska stolica M 280 lux

Ergonomska stolica M 280 lux

60.480,00 RSD

Svima koji provode više sati na poslu je i više nego neophodna kvalitetna radna stolica, koja će pružiti neophodnu udobnost i potporu za kičmu, vrat i glavu. Upravo takva je Modrulj ergonomska radna stolica M 280, koja je primer vrhunskog kancelarijskog nameštaja, dok je njeno maksimalno opterećenje do čak 120 kilograma.

000

Ova ergonomska stolica poseduje ergonomski oblikovano sedište i naslon, koji zajedno sa rukonaslonom mogu biti tapacirani u boji i materijalu po vašoj želji, u skladu sa enterijerom vašeg radnog prostora.

Podesivi naslon za leđa obložen je crnom mrežom, i poseduje glavonaslon koji će vam osigurati veću dozu udobnosti. Visina se podešava gasnim cilindrom, a možete podesiti i dubinu lumbalnog dela, rukonaslone kao i nagib sedišta i naslona.

Nosač za leđa je aluminijumski, baš kao i zvezda koja je baza stolice, sa gumenim točkićima. Repromaterijal je većinskim poreklom iz EU/ Italije, i garantuje kvalitet i van redovnog garantnog roka.

Poručite online ovu stolicu koja poseduje izuzetne podešavajuće mogućnosti koje pružaju maksimalnu udobnost za duže korišćenje u toku dana, ili posetite Modrulj izložbeni salon kako biste se i lično uverili u njen kvalitet.

Dimenzije ergonomske radne stolice M280

 

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit