Ergonomska radna stolica, M 298 od 26.146,00 zavisno od opcija

Ergonomska radna stolica, M 298 od 26.146,00 zavisno od opcija

29.052,00 RSD 26.146,00 RSD

Ergonomska stolica M292/y/1b/br18/l4/gt/p je proizvedena u EU, garancija je 5 godina na sve elemente.

000

Ergonomska radna stolica je stolica koja je podesiva po svim vašim potrebama. Sa podesivim naslonom za glavu po visini i po nagibu, moguće je podesiti naslon, koji je dekorativno mrežasti. Naslon se može podesiti po visini sa sve lumbalnim delom koji je takođe moguće podesiti po visini. Modrulj radne stolice su poznate po svojoj udobnosti i odlikuje ih visoki kvalitet izrade, pa je tako i ova radna stolica veoma dobrog kvaliteta i pre svega izuzetno udobna.

Ergonomsku radnu stolicu krasi podesivi poliuretanski rukonaslon u  2/4 poziciji. Veliki izbor boja mreže naslona za leđa i glavonaslona, učiniće vašu kancelariju posebnom. Naslon i naslon za glavu mogu biti od mreže ili mesh-a, dok je samo sedište tapacirano po boji i materijalu za koji se odlučite.

Radna stolica pruža mogućnost sinhromehanizma sa antishock funkcijom u 4 pozicije zaključavanja. Opterećene stolice iznosi 120 kg. Garancija ergonomske radne stolice je 5 godina.

Ukoliko ste u potrazi za kancelarijskim nameštajem koje odlikuje udobnost i kvalitet, Modrulj je pravi izbor za vas. Posetite naš izložbeni salon ili nas kontaktirajte za više informacija na našem sajtu.

Osnovni model:

Dimenzije:

 

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.