Ergonomska stolica, M 298

Ergonomska stolica, M 298

29.052,00 RSD

Cena od 29.052,00 din sa pdv-om odnosi se na standardni tip ergonomske stolice M298.

Standradni tip ergonomske stolice se može nadgraditi, kako bi svaki korisnik imao mogućnost da kreira svoju idealnu stolicu, prema konstituciji i potrebama. Nadgradnjom stolice se menja i njena cena, pa za više informacija pogledajte cenovnik koji se nalazi u galeriji slika.

000

Osnovni model stolice sadrži sledeće:

 • Naslon za leđa u crnoj boji mreže, ostale boje mreže uz doplatu i rok isporuke 4-8 nedelja.
 • Naslon za leđa je podesiv po visini sistemom up / down, sa posebnim lumbalnim podešavanjem po visini.
 • Tapacirano sedište u crnoj boji sa hladno livenom poliuretanskom penom, ostale boje i materijale sedišta uz doplatu sa rokom isporuke od 7 radnih dana.
 • Sinhromehanizam Y sa antishock funkcijom u 4 pozicija zaključavanja.
 • PVC piramidalna zvezda BR.26 (koju možete zameniti aluminijumskom uz doplatu), kao i PVC točkići T1 (koje možete zameniti gumenim, uz doplatu)
 • Uz doplatu mogu se isporučiti podesivi poliuretanski rukonasloni 1B ili K13 sa 1 ili 2 pozicije.
 • Uz doplatu se može ugraditi i glavonaslon u crnoj mreži P, ostale boje mreže uz doplatu i rok isporuke 4-8 nedelja.
 • Garancija na ovaj model erognomske stolice je pet godina, odnosno, 60 meseci na sve komponente,
 • Opterećenje koje stolica može da izdrži je do 120 kilograma.
 • M 298 je odlična stolica za one koji mnogo vremena provode sedeći na poslu. Veliki izbor funkcija omogućava maksimalnu prilagodljivost i komfor.
 • Proizvedeno u EU.

Ergonomska radna stolica je stolica koja je podesiva po svim vašim potrebama. Sa podesivim naslonom za glavu po visini i po nagibu, moguće je podesiti naslon, koji je dekorativno mrežasti. Naslon se može podesiti po visini sa sve lumbalnim delom koji je takođe moguće podesiti po visini. Modrulj radne stolice su poznate po svojoj udobnosti i odlikuje ih visoki kvalitet izrade, pa je tako i ova radna stolica veoma dobrog kvaliteta i pre svega izuzetno udobna.

Ergonomsku radnu stolicu krasi podesivi poliuretanski rukonaslon u  2/4 poziciji. Veliki izbor boja mreže naslona za leđa i glavonaslona, učiniće vašu kancelariju posebnom. Naslon i naslon za glavu mogu biti od mreže ili mesh-a, dok je samo sedište tapacirano po boji i materijalu za koji se odlučite.

Radna stolica pruža mogućnost sinhromehanizma sa antishock funkcijom u 4 pozicije zaključavanja. Opterećene stolice iznosi 120 kg. Garancija ergonomske radne stolice je 5 godina.

Ukoliko ste u potrazi za kancelarijskim nameštajem koje odlikuje udobnost i kvalitet, Modrulj je pravi izbor za vas. Posetite naš izložbeni salon ili nas kontaktirajte za više informacija na našem sajtu.

 

Osnovni model, cena 29.052,00 RSD sa uračunatim pdv-om :

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

 

Primer obračuna stolice sa sledeće slike, oznaka: M 298/Y/K13/BR26/L4/GT/G i njena cena je 34.572,00 dinara sa uračunatim PDV-om.

U odnosu na standardni model su dodate sledeće opcije: poliuretanski podešavajući rukonasloni, veliki gumeni točkići, podešavajući glavonaslon.

 

 

 

Dimenzije:

 

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 1.200 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit