Ergonomska radna stolica M 280/sml/ac 280/br18/b4/gt/g (izbor boja i materijala)
Ergonomska radna stolica M-280-sml-ac280-br18-b1-gt-gErgonomska radna stolica M-280-sml-ac280-br18-b1-gt-g

Ergonomska radna stolica M 280/sml/ac 280/br18/b4/gt/g (izbor boja i materijala)

60.480,00 RSD

Svima koji provode više sati na poslu je i više nego neophodna kvalitetna radna stolica, koja će pružiti neophodnu udobnost i potporu za kičmu, vrat i glavu. Upravo takva je Modrulj ergonomska radna stolica M 280, koja je primer vrhunskog kancelarijskog nameštaja, dok je njeno maksimalno opterećenje do čak 120 kilograma.

000

Ova ergonomska stolica poseduje ergonomski oblikovano sedište i naslon, koji zajedno sa rukonaslonom mogu biti tapacirani u boji i materijalu po vašoj želji, u skladu sa enterijerom vašeg radnog prostora.

Podesivi naslon za leđa obložen je crnom mrežom, i poseduje glavonaslon koji će vam osigurati veću dozu udobnosti. Visina se podešava gasnim cilindrom, a možete podesiti i dubinu lumbalnog dela, rukonaslone kao i nagib sedišta i naslona.

Nosač za leđa je aluminijumski, baš kao i zvezda koja je baza stolice, sa gumenim točkićima. Repromaterijal je većinskim poreklom iz EU/ Italije, i garantuje kvalitet i van redovnog garantnog roka.

Poručite online ovu stolicu koja poseduje izuzetne podešavajuće mogućnosti koje pružaju maksimalnu udobnost za duže korišćenje u toku dana, ili posetite Modrulj izložbeni salon kako biste se i lično uverili u njen kvalitet.

Dimenzije ergonomske radne stolice M280

 

Materijali za tapaciranje kategorije 1, osnovna cena proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

Materijali za tapaciranje kategorije 2, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 3, cena na upit

Materijali za tapaciranje kategorije 4, cena na upit.