Ergonomska stolica M 280

Ergonomska stolica M 280

29.880,00 RSD

Cena od 29.880,00 din sa pdv-om odnosi se na standardni tip ergonomske stolice M 280.

Standradni tip ergonomske stolice se može nadgraditi, kako bi svaki korisnik imao mogućnost da kreira svoju idealnu stolicu, prema konstituciji i potrebama. Nadgradnjom stolice se menja i njena cena, pa za više informacija pogledajte cenovnik koji se nalazi u galeriji slika.

000

Osnovni model stolice sadrži sledeće:

 • Podesiva pvc lumbalna podrška za leđa po visini i dubini.
 • Aluminijumski naslon za ledja tapaciran u crnoj boji mreže (opciono izbor boja mreže rok isporuke 7 radnih dana)
 • Izbor boja i materijala za ergonomski oblikovano sedište (opciono podešavanje dubine sedišta rok isporuke 7 radnih dana)
 • Podešavanje visine gasnim cilindrom (opciono hromirani gasni mehanizam rok isporuke 7 radnih dana)
 • Sinhro mehanizam SM5, podešavanje nagiba naslona u 5 pozicija.
 • PVC piramidalna zvezda BR.26 (koju možete zameniti aluminijumskom uz doplatu)
 • PVC točkići T1 (koje možete zameniti gumenim, uz doplatu)
 • Uz doplatu mogu se ugraditi i podesivi pvc ili poliuretanski rukonasloni od 1 do 4 pozicije podešavanja.
 • Uz doplatu se može ugraditi i tapacirani podesivi glavonaslon.
 • Garancija za model M280 je od 2-10 godina u zavisnosti od upotrebljenih komponeneti
 • Opterećenje koje stolica može da izdrži je do 120 kilograma.
 • Ergonomska radna stolica M280 je iz EU i nudi garanciju od 2-5 godina na sve elemente stolice i dodatnih 5 godina na fiksne elemente, te je idealan izbor za svaku kancelariju ili bilo koji drugi radni prostor. Cena od 29.800,00 dinara sa pdv-om se odnosi na standardni tip radne stolice M280, pa ukoliko ste u potrazi za udobnim kancelarijskim nameštajem, Modrulj je pravi izbor za vas.
 • Postoji mogućnost izbora zvezda, točkića, stopica, liftova, rukonaslona, naslona za leđa, boja i materijala. Kada izaberete opcije i materijale, možemo Vam obračunati cenu stolice, jer ona zavisi od ovih elemenata.
 • Ergonomske stolice iz M kolekcije su stolice visokog kvaliteta, koje će Vas služiti dugi niz godina i sačuvati Vas od loših, neispitanih i nekvalitetnih radnih stolica na tržištu. Opterećenje koje stolica poseduje je do 120 kilograma.
 • Ergonomska stolica M 280 je model koji će vam pružiti vrhunsku udobnost i povećati produktivnost u toku rada, zahvaljujući svojim brojnim podesivim elementima, za maksimalnu udobnost pri radu. Ono što ovu stolicu čini najboljom kupovinom u cenovnoj klasi na domaćem i evropskom tržištu su čvrstoća, nesalomivost i velika izdržljivost.
 • Zainteresovani za ovu ergonomsku radnu stolicu mogu da biraju dodatnu opremu za standardni tip stolice, te na taj način prilagoditi i stolicu i cenu svojim potrebama i budžetu. Standardni tip stolice krasi veliki izbor boja naslona u mreži sa podesivim lumbalnim postoljem po dubini i visini, a samo sedište je tapacirano tkaninom svih boja i sunđerom velike gustine i izdržljivosti. Standardni tip stolice odlikuje sinhro mehanizam sa pet pozicija zaključavanja, pvc točkići fi.50mm, pvc piramidalna zbezda i nepostojanje rukonaslona i glavonaslona.
 • Mogućnost dodavanja opcija, stolicu čini prilagodljivom svakom korisniku i svim njegovim potrebama. Korisnik može da bira pvc zvezde, točkiće, stopice, liftove, rukonaslone, naslone za leđa, materijal i boje, te svaku stolicu napraviti baš po svom ukusu. Na taj način se kreira i cena stolice, a kupovinom radne stolice iz velike ponude Modrulj kancelarijskog nameštaja stičete mogućnost produžene garancije, servis u i van garantnog roka, dodatne dopune bilo kada i još mnogo toga.
 • Doplata od 2.700,00 dinara uz pdv podrazumeva podešavajući glavonaslon po visini i dubini, dok se za doplatu od 6.100,00 dinara uz obavezan pdv možete odlučiti za podešavajući rukonaslon sa hromiranim detaljima i aluminijumskim nosačem. Ukoliko želite alu piramidalnu zvezdu doplata je 2.700,00 dinara uz pdv, dok je za velike gumene točkiće doplata 600,00 dinara uz obavezan pdv. Stolica poseduje izuzetne podešavajuće mogućnosti koji pružaju maksimalnu udobnost za dugo korišćenje u toku dana.  Repromaterijal je većim delom poreklom iz EU/Italije koji garantuju dugo trajanje, a u kvalitet ove stolice se možete uveriti lično u našem prodajnom salonu, a proizvod možete poručiti i u Modrulj online prodavnici.

 

Osnovni model, cena 29.880,00 RSD sa uračunatim pdv-om :

 

Cenovnik dodatnih opcija je prikazan na sledećoj slici:

 

 

Primer obračuna stolice sa sledeće slike, oznaka: M 280/SM5/PU/BR26/L4/GT/G i njena cena je 37.080,00 dinara sa uračunatim PDV-om.

U odnosu na standardni model su dodate sledeće opcije: poliuretanski podešavajući rukonasloni, veliki gumeni točkići, tapacirani podešavajući glavonaslon.

 

 

Dimenzije:

 

Materijal za tapaciranje ALOVA, u sklopu osnovne cene proizvoda osim ako nije drugačije navedeno

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 1200 din. + PDV

Materijal MREŽA – 600 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit