Kancelarijske stolice, fotelje i nameštaj Novi Sad

KANCELARIJSKE STOLICE, FOTELJE I KANCELARIJSKI NAMEŠTAJ u Novom Sadu, Beogradu, Srbiji.

Prodaja stolice za kompjuter Ergo12
Prodaja stolice za kompjuter Ergo12Stolice za kompjuter Ergo12Stolice za kompjuter Ergo12

Ergonomska radna stolica, Ergo 12

29.988,00 din Sa PDV-om

informacije, kontakt i poručivanje

 

OpisDodatne informacijeMaterijali

Ergo 12 ergonomska stolica obezbeđuje maksimalnu udobnost i komfor tokom višečasovnog rada. Ergo 12 je stolica koja je specijalno dizajnirana, kako bi obezbedila podršku Vašim leđima, vratu i ramenima. Izrađena je od visoko kvalitetnih materijala, od metalne konstrukcije u crnoj plastifikaciji.

PVC mreža koja je razapeta na konstrukciji sedišta i leđa je velike izdržljivosti i obezbeđuje otpornost i dugovečnost. Osim visokog kvaliteta izrade, što generalno važi za naš kancelarijski nameštaj, ova ergonomska stolica ima i nekoliko podesivih elemenata, kao što su podizanje gasne opruge na optimalnu visinu, koja je idealna za Vas, ali i za visinu kancelarijskog stola.

Osim toga, sinhro mehanizam obezbeđuje podešavanje nagiba naslona i sedišta, kako bi se stolica potpuno prilagodila Vašem telu i držala ga u pravilnom položaju tokom celog dana. Točkići su urađeni od gumenih materijala, kako bi stolica bila pogodna za korišćenje na svim vrstama podloga.

Suština ergonomske stolice je da bude maksimalno podesiva, a Ergo 12 se, definitivno, može pohvaliti ovom karakteristikom. Rukonaslone je moguće podešavati po širini i visini, a naslon za lumbalnu podršku leđa se podešava po visini. Pored ovih karakteristika, ova ergonomska kancelarijska stolica ima i podesiv naslon za glavu i odmor glave i vrata. Poručite online Ergo 12 kancelarijsku stolicu, ili nas posetite u izložbenom salonu u Novom Sadu.

Dimenzije fotelje su: sirina 59cm, dubina 64cm, visina 119-125cm, visina sedista 49-55cm.

Fotelja je uvek cela u crnoj boji.