Ergonomska radna stolica, Ergo 07
Prodaja stolica za kompjuter Ergo07Prodaja stolica za kompjuter Ergo07

Ergonomska radna stolica, Ergo 07

34.560,00 RSD

Izuzetno kvalitetna ergonomska radna stolica obezbeđuje visoku dozu komfora tokom višečasovnog rada. Izgrađena od visoko kvalitetnih materijala, ova stolica je dizajnirana tako da pruži podršku Vašem vratu, leđima i ramenima neophodnu podršku i olakša boravak u kancelariji.

000

Ergo 07 ergonomska stolica je veoma praktična, jer omogućava maksimalnu podesivost. Visinu tapaciranog sedišta možete veoma lako podešavati uz pomoć gasnog cilindra. U zavisnosti od toga kako vam najviše odgovara, sedište možete podesiti na visinu između 50 i 63 centimetara.

Baza stolice u obliku zvezde je hromirana, sa točkićima. Od istog materijala izgrađen je i rukonaslon koji se takođe može podesiti radi postizanja što boljeg i komfornijeg položaja tokom rada. Udobnosti takođe doprinosi i sinhro mehanizam sa antishock funkcijom, što znači da se pri naslanjanju istovremeno pomeraju i naslon i sedište.

Materijal u kome je izrađena stolica predstavlja kombinaciju mesh platna i mreže. U ponudi su elegantna crna i siva boja koja će se savršeno uklopiti uz ostatak kancelarijskog nameštaja.

Ovaj model ergonomske radne stolice ima i poseban naslon za glavu, a moguće je poručiti i stolicu bez njega. Pogledajte ponudu i poručite online stolicu koja će se najbolje uklopiti u enterijer vaše kancelarije.

Dimenzije [cm]
Ukupna visina:100-113
Visina sedišta:50-63
Širina sedišta:47/60
Dubina sedišta:45

• Crna i siva boja
• Mesh platno – mreza