Akcija!

Ergonomska radna fotelja M 321

22.032,00 RSD

Uvoznik: Modrulj d.o.o.

Opis modela:

Ergonomska radna fotelja M 321

Dimenzije: u pripremi

 

Materijali za tapaciranje:

 

Materijal za tapaciranje BOMBAY – 11.300 din. + PDV

 

Materijal za tapaciranje DUBLIN – 11.600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje BOND – 12.200 din. + PDV

 

 

Materijal za tapaciranje EKO KOŽA – 11.600 din. + PDV

Materijal za tapaciranje KOŽA – cena na upit

Ergonomske fotelje Modrulj

Ergonomska radna fotelja M 321 predstavlja sasvim nov model radne stolice. Iako nudi spoj klasike i modernog dizajna, njena funkcionalnost je dovdena do savršenstva. Idealno se uklapa u moderan radni prostor i nudi podršku tokom osam plus sati sedenja.

Veliki asortiman dodatnih opcija čini je fleksibilnom i prilagodljivom svakom korisniku. Mogućnost izbora zvezda, točkića, stopica, liftova, rukonaslona, naslona za ledja, boja i materijala. Samim izborom opcije korisnik sam kreira stolicu i samim tim formira cenu tražene stolice. Kupovinom kancelarijskih stolica klase M izdvajate se iz svakodnevne ponude loših i kvalitetom neispitanih stolica kojima je naše tržište prezasićeno. Stičete mogućnost produžene garancije, zatim servis u i van garantnog roka, dopune kada god to želite, i još mnogo toga.

Ako imate neko pitanje u vezi kupovineili dvoumljenje oko željene stolice, možete nas uvek kontaktirati. Isto tako nas možete posetiti u našim prodajnim salonima u Beogradu i u Novom Sadu. Na ovaj način možete prilikom posete i testirati vaš željeni model stolice. Tako sa sigurnošću možete utvrditi da li je određen model stolice za vas. Stojimo vam na raspolaganju.