Najbolje radne stolice: Kancelarijske stolice Beograd

Featured image
Najbolje radne stolice su one koje pružaju podršku Vama dok sedite. Kako prepoznati "dobru" radnu stolicu? Radne stolice karakteriše kao prvo prostranost sedalnog dela. Ono što je drugi bitan detalj jeste opcioni dodaci po meri korisnika. Ova dva bitna detalja mogu itekako da utiču na kvalitet vašeg posla, koncentraciju i celokupno zdravstveno stanje.

Najbolje kancelarijske stolice

Najbolje stolice sudeći po kupovinioni jesu one koje nude kvalitet. Imamo dvostruke standarde kvaliteta. A to su:
  • Garancija
  • Udobnst
Ne mora svaka kvalitetna stolica biti i udobna, ali takve stolice neće dugo opstati na tržištu. Ono što je najbitnije jeste da stolica u svoju ponudu spoji garanciju i udobnost. Njabolje radne stolice Naši najprodavaniji modeli kancelarijskih stolica jesu oni sa do 10 godina garancije.  Ovo su ujedno i najbolje radne stolice na tržištu. Zašto?

Radne stolice koje pružaju sigurnost

Ako se pitamo zašto je toliko bitna garancija i udobnost, odgovorićemo Vam ukratko- Podrška. Ovo je možda jedan on glavnih razloga kupovne radnih stolica. Svima nama u svakom trenutku jeste podrebna određena vrsta podrške. Ako radimo kancelarijski posao ili radimo od kuće zanamo koliko ume da bude zamorno sedenje i kucanje na tastaturi računara. Ovo nije samo problem fizičke prirode već i psihičke. Psihički krećemo da popuštamo sa koncentracijom u onom momentu kada osetimo bol u predelu vrata, leđa i ramena. U tom trenutku gubimo svaki vid interesovanja za posao i naša koncentracija slabi. Bilo da smo sami kreatori svog posla ili radimo u nekoj kompaniji znamo šta znači rok za obavljanje određene vrste posla. Potrebna nam je dobra koncentracija i koordinacija. Ovo sve nije moguće ako iza sebe nemamo dobru podršku. Odgovor na ovo je: Kancelarijska stolica. Najbolje radne stolice

Kancelarijske stolice Beograd

Ono što smo mi prepoznali kao potencijal na tržištu jeste sveobuhvatna ponuda.
  • Dizajnirajte Vašu stolicu po želji
  • Garancija do deset godina
  • Odabir opcija za stolicu
  • Izbor rezervnih delova
I naravno kako bi smo uvek bili blizu vas naš salon u Beogradu koji omogućava da testirate svoju stolicu. Modeli stolica koji se nalazeu salonu su izložbenog karaktera. Vi u svakom trenutku možete odrediti boju, materijal i dezen vaše stolice. Možete birati izgled baze, točkića, naslona za ruke ili glavonaslon. Kada na ovaj način predstavimo najbolje koancelarijske stolice,onda nam je jasno zašto zauzimaju to mesto. Vi određeni model u potpunosti kreirate po vašem modelu i vašim potrebama. Ako nešto pravite po svom modelu onda ne postoji ni minimalna mogućnost da vam ona neodgovoara. Stolice rađene serijski najčešće uzimaju standarde kao osnovni parametar. Mi polazimo od toga da je svaki klijent priča za sebe. Iz tog razloga mi nudimo mogućnost izrade stolica po standardima svakog od vas.

Ergonomija i zdravstveni aspekat

Multiprkatičan kancelarijski nameštaj i multiprkatične kancelarijske stolice su budućnost opremanja prostora. Videćete u mnogim modelima naših stolica provlači se neizostavna ergonomija. Ergonomske stolice su postale sinonim modernog poslovanja. Ergonomija je takođe ušla i dizajn kancelarijskog nameštaja i u smart opremanje prostora. Kako bi smo uvek dali maksimum moramo imati konstantnu podršku. Najbitnije od svega je očuvanje zdravlja, tako da modeli koje mi nudimo jesu upravo to. Maksimalno sigurni i u potpunosti udobni. Ako pogledamo statstiku koja najbolje govori brojkama videčemo:
  • 11% povećenje produktivnosti nakon kupovine odgovoarajuće stolice
  • 23% povećanja produktivnost nakon tri meseca korišćenja ergonosmke stolice
  • 45% smanjenja bola u leđima nakon samo nedelju dana korišćenja odgovarajuće stolice
Mnogi naučni centri su krenuli u ova istraživanja i ispitivanja. Mnoge kompanije su same krenule da ova istraživanja i provere. Radne stolice i ergonomske stolice su nezaobilazni deo prestižnh kompanija. Googl i Aplle su među prvima testirali ove navode. Njihovi zaposleni najviše vremena provode pored kompjutera. Učinak je kažu dao više od očekivanog. Ono što mi možemo reći jeste da su i a našem tržištu benefiti ovakvih stolica više nego prepoznati.