Najbolje kancelarijske stolice- kupovina potrebe

Featured image
Najbolje kancelarijske stolice su one koje konstantno pružaju podršku telu. Kompletna podrška podrazumeva neometan rad i prirodan položaj kičme. Kako da znate koja je najbolja kancelarijska stolica za vas?

Kupovina najboljih kancelarijskih stolica

Kada kupujete stolicu morate joj odrediti namenu. Kao prvo vi ne kupujete stolicu samo radi ulepšanja enterijera kancelarije ili doma. Vi na prvom mestu kupujete potrebu.  kupovina stolica Kako bi kupili najbolji model stolice, morate prvo definisati- Šta je vama potrebno? Iz tog razloga i postoje brojni modeli stolica, kako bi ste vi kao kupac uvek znali u kom pravcu da gledate. U ponudi su vam:
 • daktilo stolice
 • ergonomske stolice
 • radne stolice
 • kancelarijske fotelje
 • konferencijske stolice
 • laboratorijske stolice
 • gejmerske stolice
Moramo priznati da je ovo već veliki asortiman i ponuda. Međutim kako se opredeliti i u kom pravcu krenuti kada kupujemo?

Odabir "prave" kancelarijske stolice

Najbolje kancelarijske stolice su one koje u svom opisu imaju reč- multipraktična. Šta bi ovo značilo za vas? Ovo znači da je u svakom momentu prilagođena vašim potrebama. Da krenemo u nabrajanje stavki:
 • Estetika- kada je u pitanju uklapanje u enterijer onda moramo tu biti obazrivi. Najbolje je da kupite stolicu tako što vi birate materijal, boju i dezen. Kada kupujete stolicu kod nas onda naravno da se stolica izrađuje prema vašoj želji.
 • Debljina sunđera- sunđer je najbitnija stavka. Naslon za leđa je u većini modela tapaciran, znači da je u pitanju prisustvo sunđera. Isto tako sedalni deo se ne može zamisliti bez sunđera. Kada radite stolicu po vašoj meri možete birati i debljinu sunđera po vašim parametrima.
 • Dodatne opcije- naslon za glavu, rukonasloni, gumeni točkići, hromirane baze za stolicu sve su ovo dodatne stavke koje mogu da unaprede udobnost stolice. Kada izrađujete svoju stolicu onda naravno vi birate i ostale dodatne komponente za nju.
 • Lubmalna podrška- lumbalna podrška je na većini ergonomskih stolica. Ona omogućava da i pri dugotrajnom sedenju vaša leđa ne osećaju pritisak. Znači u potpunosti rad bez bolova, a gde nema bolova ima više koncenatracije.
 • Model stolice- kada je u pitanju model stolice vi morate znati da ne kupujete serijsku proizvodnju. Serijska proizvodnja podrazumeva šablonski izradu. Stolice iz naše ponude se u kompletu prilagođavaju vama.
najbolje kancelarijske stolice

Kancelarijske stolice Modrulj

Kako bi smo vam pomogli da kupite najbolji model kancelarijske stolice, mi smo ponudili mogućnost da istu tu stolicu "probate". U  našim salonima u Beogradu i u Novom Sadu ste uvek u mogućnosti da vidite određeni model stolice. Isto tako u mogućnosti ste da vidite štof kartu i pogledate dodatne mogućnosti i opcije. Morate znati da određeni poslovi imaju svoje "omiljene" modele stolica. Koji ćete vi model izabrati mnogo zavisi od vas. U svakom slučaju uvek nas možete pitati za savet, predlog ili sugestiju. Bilo da nas kontaktirate telefonom, mejlom ili dođete kod nas u salon uvek ćete dobiti pouzdanu informaciju. Ono što možemo dodati jeste da pri kupovini definišete cilj. Šta želite da dobijete od vaše stolice? Ako želite da na njoj radite više od osam sati dnevno i želite popun komfor, onda vam sigurno neće ležati klasičan model daktilo stolice. Isto tako ako radite od kuće i ograničeni ste prostorom, ne možete birati masivnu direktorsku fotelju. Možda se bavite dizajnom i potrebna vam je potpuna koncenatracija, onda je za vas model ergonomske stolice. Vidite sve je u definisanju potrebe. Kada definišete ono što želite, lako ćete doći do spoznaje koja stolica je odgovarajuća za vas. Naravno u ponudi su i dodatne komponente za kancelarijske stolice. Kao što je ojačanje sedalnog dela, dodatni nogari ili mehanizmi. Pogledajte celokupnu ponudu stolica, mehanizama i opcija. Sigurni smo da se za vas savršen model krije među stranicama našeg sajta. Iz tog razloga kostantno ažuriramo našu ponudu i pratimo trendove.