Modrulj: Izlozbeni salon od 550m2 na novoj lokaciji, da budemo bliži Vama

Featured image
Modrulj: Izlozbeni salon od 550m2 na novoj lokaciji, da budemo bliži Vama. Otvaranje novog objekta je od 01. 07.2020. godine, dragi naši prijatelji i saradnici očekujemo Vas.
Modrulj, izlozbeni salon poslovnih enterijera velicine 550m2 nalazi se sada na novoj lokaciji (Novi Beograd-Ledine,Vovođanska ulica broj 383 ugao sa ulicom Neznanog junaka). 
Ideja je da ponudimo kompletna poslovna resenja po sistemu ključ u ruke na jednom mestu.
Bilo da se radi o savetima za unapređenje vašeg poslovnog enterijera ili o opremanju vaših radnih prostorija, želimo da izađemo u susret svakom vasem zahtevu. Očekuju vas mnoge pogodnosti, iznenađenja, nove serije enterijera i naravno vrhunski kvalitet kada je opremanje prostora u pitanju.
Na svako vaše pitanje, mi imamo odgovor, zato se i bavimo proizvodnjom kancelarijskog nameštaja i kancelarijskih stolica, uvek smo spremni da sve izradimo po meri vašeg biznisa i vaše kompanije. Svi artikli u izložbenom salonu mogu se prilagoditi vašim potrebama. Ako je reč o nameštaju- boje, debljina drveta ili iverice, dodatne pregrade sve je moguće i sve je po standardima vaših zahteva. Ako je reč o kancelarijskim stolicama- takođe materijali, boje, dezeni, funkcije sve možemo uskladiti po standardima vaših uposlenih i vas samih.
Proširenje našeg posla podrazumeva kompletniju ponudu na obostrano zadovoljstvo.
- Poslovno opremanje
- Enterijer
- HORECA program
- Pregradni zidovi
- Uređenje enterijera
Sve nabrojano je tek mali deo onoga što mozemo da rešimo na vaše i naše zadovoljstvo. Inovativnost, trendovi, doslednost, nove serije i novi materijali su ključ našeg uspeha koje zelimo da podelimo i unapredimo zajedno sa Vama. Naš moto je, MI MENJAMO PROSTOR, što se može videti u novom izložbenom salonu.