Moderna kancelarija: 5 stvari koje morate imati

Featured image
Moderna kancelarija je sinonim za dobro, brzo i funkcionalno poslovanje. Uzmemo li u obzir napredak tehnologije shvatićemo da je posao vezan za tehnologiju.

Moderna kancelarija: 5 stvari koje morate imati

Moderna kancelarija: 5 stavri koje morate imati jesu artikli koji ubrzavaju rad. I ne samo da ga ubrzavaju već i dodaju na produktivnosti.

Nosači monitora

nosači monitora Nosači monitora su ubrzali posao i dali su akcenat na zdravlje. Kako njihova fleksibilnost i prilagodljivost u potpunosti odgovara ergonomskim uslovima rada. Ergonomija je ta koja se brine o vama dok radite. Bez zamora, bolova u vratu, leđima, ramenima. Prilagodljivost ovih nosača omogućava vam da monitor podesite prema visini i položaju koji odgovara vašem položaju tela. Ako smo se pobrinuli za zdravlje, onda na red dolazi posao. Nosači monitora jesu dobar razlog za brzo obavljanje posla. Razlog za to je brz pristup priključcima, adapretrima, kablima ili USB modu. Na ovaj način vi možete da rasteretite do sadašnji radni prostor sa dodatnim komponentama.

Wireless punjači

wireless punjač Wireleless punjači su tehnološki jedan od najnaprednijih artikala. Dizaneri ovih punjača imali su u vidu statistiku koja govori da više od 60% posla obavljamo putem smart telefona. Na radnim stoovima i kancelarijskom nameštaju često ume da bude nepregledna forma kabala i punjača. Ako se kabli nalaze na vašem radnom stolu, skreću vam pažnju i usporavaju rad. Isto tako ako vam je telefon van vašeg dometa, vi ne možete pravilno da se skoncentrišete na rad. Iz ovog razloga wireless punjači nude totalno rasterećenje. Punjenje telefona bez kabala, bez stresa i jako brzo. Statistika kaže da je više od 40% kancelarija uvelo wireless opremu u svoje radne prostore. I iste te kancelarije beleže rast stope produktivnosti za više od 50%. Ovo je dovoljan razlog da razmislite o kupovini ovih praktičnih uređaja.

Ergonomska stolica

Ergonomska stolica je možda jedan od artikala koji je najviše uveo promenu u poslovanje. Ove, kacelarijske stolice, nastale su kao potreba gejmera i programera, arhitekti i dizajnera. Kako su nabrojani poslovi jedni od onih koje morate obavljati prilikom dugotrajnog sedenja, tako su oni jedni od onih koji su usavršili stolice za rad. Ako prilikom dugotrajnog sedenja osećamo bol u lublanom delu, nelagodnost i oslabljenu cirkulaciju, t oje signal za kupovinu ergonomske stolice. Njihova podešavanja sedalnog dela i naslona u potpunosti odgovaraju fizionomiji tela. Na ovaj način prati se struktura kičmenog stuba, tako da je cirkulacija krvi neometana. Na ovaj način pamćenje i produktivnost je na visokom stepenu.

Radni sto po meri

radni sto

Radni sto po meri je ono što je potrebno svakom od nas koji vreme provodi u kancelariji. Gde god kancelarija bila da li u kompaniji ili u kući, sto je osnovni uslov za rad. Radni stolovi izrđeni po meri jesu dobro rešenje. Prilagođavanje radnog stola uslovima u radnom prostoru je preko neophodno. Isto tako kada radite sto po merama koje vama odgovraju vi možete da radnu površinu prilagodite potrebama. Iz tog razloga je personalizovan kancelarijski nameštaj više nego dobro rešenje kada se radi o opremanju radnog dela.

Modularne utičnice

elevator Modularne utičnice novije generacije unose stil u vaš radni prostor. Artikal pod nazivom Elevator, je idealni pokazatelj smare u kom ide savremeno opremanje kancelarija. Elevator ima opciju insaliranja u radnu površinu. Kako ne bi zauzimao prostor kada vam ne treba on se jednostavno spusti u površinu radnog dela. Kada vam je utičnica potrebna jednostavnim pritiskom na ovaj uređaj vi pokrećete proces njegovog rada. Stil, komfor i estetika jesu možda osnovni činioci moderne kancelarije. Moderno poslovanje je zapravo ponudilo opciju prilagođavanja. Ako uzmemo u obzir da je do pre deceniju čovek morao da se prilagođava prostoru, sada to nije tako. Savremeni i moderni kancelarijski artikli se prilagođavaju prema potrebi čoveka. Ovo je osnovna prednost koja se u poslednjih pet godina dosta usavršila. Mi nastojimo da uvek idemo u korak sa modernim trendovima na tržištu, i nudimo uvek inovaciju.