Kupovina stolice 120 plus

Featured image
Kupovina stolice 120 plus, nije nemoguća misija. Mnogi od vas nam se obraćaju sa istim pitanjem: Postoji li stolica koja odgovara kilaži preko 120kg? Ovaj tekst je upravo posvećen tom pitanju. Potrudićemo se da kroz tekst odgovorimo na sva vaša pitanja. I da, naravno da postoje stolice koje su za 120 plus kilograma.

Kupovina stolice 120 plus

kupovina stolica

Hajde da krenemo stavku po stvaku. Mnogi programeri, arhitekte, dizajneri,... sede duže od uobičajenog. Njihovo radno vreme je obično svo rezervisano za sedenje. Sedenje plus osam sati ne samo da vrši određen pritisak na kičmu, već takođe vrši pritisak i na samu stolicu. Na ovaj način ako stolica nije odgovarajuća prestaje da bude udobna. Šta se desi ako nemate odgovarajuću stolicu? Odgovor koji je prvi na ovo pitanje jeste- Bolovi. Ako imate model stolice koji nije po vašoj meri dolazi do bolova, prvo u lumbalnom delu, a kasnije u nogama, vratu i ramenima. Nakon toga dolazi do prevremenog kvara na stolici. Najčešće strada prvo gasni mehanizam koji ne predstavlja veliki novčani izdatak. Međutim nakon gasnog mehanizma dolazi do popuštanja sedalnog dela. Kada vam sedište stolice ne odgovara i krene da se izobličuje tada kreću i problemi sa kičmom i bolovima. Postoje li modeli koji odgovaraju standardu 120 plus kg? Naravno.

Modeli stolica za 120 plus kg

Modrulj kao proizvođač stolica nudi vam mogućnost ojačanja sedalnog dela stolice. Na ovaj način vi model stolice prilagođavate vašim standardima i uslovima. Ako nas pitate koji su to modeli, odmah ćemo vam dati i odgovore. Idemo prvo na model M294. M 294 je predstavnik ergonomskih stolica. Varijante ove stolice sa dodatkom opcija su razne. Možete je izraditi po vašoj želji, boji i birati opcije koje su vama potrebne. Osnovna nosivost ove stolice je 120kg. Međutim ako nam prilikom posete salonu ili prilikom kontakta napomenete šta vam je potrebno, mi ćemo vam ponuditi dodatno ojačanje sedalnog dela. Na ovaj način vi ćete imati model ergonomske stolice M 294 po vašim odgovarajućim parametrima. Nakon ovog modela mi vam nudimo model M 295. M 295 je takođe predstavnik ergonomskih stolica. Ova stolica nudi niz pogodnosti kao i njen predhodnik koga smo malo čas spomenuli. Takođe je možete uraditi prema vašoj željenoj boji, dezenu i sa opcijama koje vama najviše trebaju. Naš savet je da ako se dvoumite između modela, posetite naše salone u Beogradu i u Novom Sadu i testirate svaki model. Onda dolazimo do modela stolice M 212. M 212 je stolica koja nudi multipraktičnost. Ovu stolicu možete koristiti i kao kancelarijsku stolicu i kao kancelarijsku fotelju, uklapa se uz svaki prostor i nudi udobnost. Ono što je najveća prednost ovog modela jeste garancija. M 212 model kancelarijske stolice nudi garanciju od 10 godina.  Složiće te se da je onda izbor ove stolice zapravo pun pogodak. Naravno ovaj model stolice možete pronaći kod nas u raznim varijantama. I što je najbitnije ovu stolicu je isto moguće prilagoditi za potrebe 120 plus kilograma. I da napomenemo da je njena cena više nego ekonomična.

Proizvodnja kancelarijskih stolica

Prednost kupovine stolica  od proizvođača je velika. Proizvođač uvek može da određen model stolice prilagodi vašim zahtevima. Naravno tu je i ona potrebna preporuka kod kupovivne. Preporuka kod kupovine jeste bitna stavka. Vi imate  određenu viziju šta je vama potrebno međutim ne znate koji bi model stolice te vaše kriterijume i zadovoljio. E tu na scenu stupamo mi, kako bi smo vam predložili najbolje i najpribližnije rešenje koje vam je potrebno. Baš upravo iz tih razloga smo rešili da vam ovim tekstom nekako pomognemo i približimo vam sve opcije i mogućnosti koje vam se nude prilikom izbora i kupovine. Ako imate određene nejasnoće ili se dovoumite oko modela slobodno nas kontaktiraje ili nas posetite. Rado ćemo vam pomoći kako bi vi suzili izbor. Zadovoljstvo je kada kupite ono što vam je potreno i to nešto vam služi na adektvatan način.