Klub garnitura: Uređenje kancelarije i doma

Featured image
Klub garnitura: Uređenje kancelarije i doma, nameštaj u višenamenskoj službi. U opremanju prostora jedna činjenica je postala jako bitna, prostorno minimlističko uređenje. Prostor je postao skup nameštaja i stolica koji dizajnerski odgovaraju svakom prostoru, a u isto vreme ne opterećuju taj prostor. Zbog potrebe klijenata, trenda, enterijera nastao je jednostavan koncept koji služi mnogima- minimalistički, industrijski dizajn.

Klub garniture Modrulj

Bilo da opremate vaš dom ili kancelariju, kupujete sami vaš nameštaj ili tražite savet stručnjaka... Uvidećete jednu stvar, nameštaj i stolice koje su u ponudi jesu višenamenske. Kako je potreba postala trend? Do pre par godina linija između nameštaja za dom i između nameštaja za kancelariju bila je uočljiva. Ta razlika koja je postojala,bila je vidljiva čak i ljudima koji nemaju veze sa prodajom nameštaja, enterijerima, dizajnom nameštaja. Kako su se potrebe ljudi u kancelarijama menjale, tako se i ponuda stolica i ganitura prilagođavala. Dugi radni sati, sedenje u nepravilnom položaju, sastanci, konferencije, čekanje u holovima,... sve je to dizajnere nateralo da naprave i usavrše postojeći kancelarijski nameštaj. Klub trosed  je prvo nastao iz potrebe da se ukloni nelagoda prilikom dugog čekanja. Ojačani sedalni deo, sa većom debljinom sunđera, estetska linija koja se savršeno uklapa u minimalističko opremanje. Ponuda boja, materijala, tapacirunga pratila je sve stilske potrebe klijenta i njegove vizije u enterijeru. Klub ganrintura: Uređenje kancelarije i doma je u tom momentu postalo izjednačeno. Po udobnosti kancelarijski nameštaj je počeo da prednjači. Mnogi su to uvideli i počeli da kupuju za svoje potrebe. Tako su mnogi restorani, klubovi i kafići zapravo načinili trend- KLUB OPREMANJA.  Klub garniture postale su obvezan sastav mnogih domova, kancelarija, restorana, a uklapaju se savršeno u bilo kom prostoru. Zbog velike udobnosti njihova prodaja je postala masovna, a trendovi su se podredili toj popularizaciji. Minimalistički stil je tada dobio možda jednog velikog multifunkcionalnog predstavnika.

Opremanje doma i opremanje poslovnog prostora

Sam stil po sebi neguje tu multifunkcionalnost, tako da je višenamenski nameštaj i stolice zapravo samo odgovor na potražnju i potrebu. klub tabure Uklapanje klub troseda ili dvoseda sa klub stolicama i tabureom  je postalo tako trendi i prepoznatljivo. A pomenuti nameštaj se u svakom prostoru čini drugačije, zbog velike prilagodljivosti. Tako ćete ove komade nameštaja u restoranu doživeti preudobnim za sedenje i druženje sa prijateljima i porodicom. U holovima dok ćekate, imaćete utisak da je vreme čekanja kraće. U kancelarijama ovaj klub nameštaj odiše poslovnom elegancijom, nudi sigurnost i podršku. Dok u domu ovaj nameštaj ima stilski značaj, a vašoj porodici omogućava mir i relaksaciju. Klub garnitura: Uređenje kancelarije i doma je sada jednako zbog istih artikala, a tako drugačije zbog multifunkcionalosti i visokog stepena prilagođavanja.   Klub garniture i setovi za hol i čekaonicu sada u mnogome podsećaju na nameštaj koji je prilagođen širokom tržištu. Bez problema se setovi mogu uklopiti u holove kancelarija, delove restorana, barova ili kafe, ordinacija,... Ono što je sintezom potrebe dobijeno jeste ta visoka estetska linija koja može ispratiti svačije potrebe. Zbog neuniformisanosti nameštaja, on se prilagođava kao kameleon i svakom prostoru daje potrebnu stilsku estetiku. Naravno kada kupujete klub garniture od proizvođača svaka dodatna stavka i opcija je moguća. Od izbora boje, materijala, dodatne inmplementacije sunđera, promena ili izmena nogara, rukohvata,... Sve pomenuto je u stvari dodatni razlog zbog ćega se klub nameštaj ovoliko ceni i zašto je doživeo masovnu proizvodnju i prodaju. Ako pogledamo savete dizajnera iz sveta, koja dolaze iz sfere opremanja doma, videćemo da je na glavnim lestvicama stilozovan klub nameštaj. Ako sa druge strane pogledamo ponude za uređenje kancelarije, shvatićemo istu stvar. Ono što vama preostaje ako uređujete dom, kancelariju ili vaš restoran, jeste da uz savet sa enterijeristom pronađete vaše komade ovog nameštaja. Mi stojim na raspolaganju, imamo  široku ponudu i ubrzano se prilagođavamo svim potrebama na tržištu. Kako su kod nas klijenti uvek na prvom mestu, nudimo vam uvek široku paletu proizvoda.