Kancelarijski nameštaj

Stolovi, fotelje i stolice - Beograd i Novi Sad

Kancelarijski nameštaj je veoma bitan deo svakog poslovnog prostora, jer on nudi adekvatnu udobnost, doprinosi povećanju produktivnosti, ali i ostavlja prvi utisak na klijente sa kojima sarađujete. Kada se opredelite da započnete sopstveni biznis, posvetite pažnju biranju kancelarijskog nameštaja, jer je ovo mesto gde Vi i Vaši zaposleni provodite veći deo dana, pa je neophodno da svima bude udobno pri radu.

Kancelarijski nameštaj – nameštaj za poslovne prostore

Potrebno je da pre kupovine kancelarijskog nameštaja odredite stil koji želite da pratite, jer je neophodno da svi elementi idu jedan uz drugi. Ukoliko kupite kvalitetne komade koji nisu u istom stilu, nećete postići željeni efekat. Obratite pažnju i na boju zidova, i pažljivo birajte svaki element za kancelarijski nameštaj koji u zbiru treba dati.

Kancelarijski stolovi

Kancelarijski stolovi su sastavni deo kancelarijskog nameštaja u bilo kom poslovnom prostoru. Bilo da se bavite strogo kancelarijskim uslugama, ili posedujete lokal u koji kupci / klijenti mogu ući, stolovi su tu. U zavisnosti koji je tip vaše kancelarije, da li birate nameštaj samo za svoju kancelariju, zajedničku kancelariju ili za koferencijsku sobu, morate se odlučiti za stil i izgled stola.

U svakom slučaju, neophodno je da stolovi budu kvalitetno izrađeni, kako bi dugo trajali i izdržali svakodnevni rad. Uzmite u obzir koliko će opterećenje određeni sto imati, kao i za šta vam je sve potreban. Obezbedite sebi dovoljno veliki radni sto, na kom ćete imati slobodnog prostora, kada na njega položite računar.

Kancelarijski ormari i kancelarijski plakari

Kancelarijski ormari su važna stavka kada opremate kancelarijski prostor nameštajem koji je namenjen češćoj upotrebi dokumenata, knjiga i drugog kancelarijskog materijala. Oni su odličan prostor za odlaganje kancelarijskog pribora i papira.

Kancelarijski plakari treba da budu u skladu sa tonom kancelarije i stola kada birati kancelarijski nameštaj, kako bi se savršeno uklapali, i vašoj kancelariji davali identitet i notu profesionalnosti. Prostori za skladištenje su neophodni u svakom poslovnom prostoru, a možete praviti kombinaciju gde mogu biti otvorene kancelarijske police sa zatvorenim delovima ormara. Takođe, možete izabrati i vitrinu u koju ćete najčešće smeštati dekorativne predmete, piće, knjige ili uređene fascikle.

Kasete i kancelarijske komode

Kasete svaku kancelariju čine organizovanijom, urednijom i spremnom za brzo rešavanje problema. Kada sva dokumenta razložite po kasetema, uvek ćete znati gde se šta nalazi i moći ćete brzo da reagujete kada to bude potrebno.

Kancelarijske komode mogu služiti u iste svrhe kao i kasete, a mogu imati i dekorativnu svrhu, odnosno, biti komoda za piće, ili komoda za knjige.

Garderobni ormari

Pored kancelarijskih ormara u koje ćete moći da odložite sav materijal koji vam trenutno nije potreban, u kancelariji u kojoj boravi veći broj ljudi potreban je i garderobni ormar. Zahvaljujući njemu svi zaposleni, ali i klijenti moći će da ostave višak garderobe koji im nije potreban u zatvorenom prostoru.

Na ovaj način klijenti će znati da mislite o njihovoj komfornosti i udobnosti, jer neće morati da svoju jaknu i torbu drže u krilu za vreme trajanja sastanka. Osim toga, zaposleni će, takođe, moći da odlože svoju garderobu i budu sigurni da se neće pogužvati, ili da će završiti na podu.

Nameštaj za kancelarije doprinosi čitavom prostoru, organizaciji, funkcionalnosti, ali i izgledu i identitetu čitave kancelarije. Često klijenti zaključuju mnogo na osnovu vaše kancelarije. Osim toga, veoma je važno da raspored kancelarijskog nameštaja bude funkcionalan, kako biste sa lakoćom mogli da funkcionišete i kako vas loš raspored ne bi usporavao u radu.

Nudimo izradu nameštaja po meri, kako za kućne prostorije tako i za Vaš poslovni prostor. Više informacija kao i Vaš upit za ponudu možete nam dostaviti popunjavanjem forme na našoj stranici Kontakt.

Prijavite se na naš newsletter