Kancelarijske stolice Beograd: Obaveštenje

Featured image
Kancelarijske stolice Beograd, Modrulj je zbog potrebe naših klijenata otvorio još jedan lokal. Kako se trudimo da uvek ispoštujemo sve vaše sugestije i želje, tako uvek proširujemo naš asortiman. Zbog velikog broja novih modela stolica, mi smo odlučili da se u Beogradu nađemo na još jednom mestu.

Kancelarijske stolice Beograd

U Beogradu nas možete od 17.05. 2021. godine naći  na dve lokacije.

Salon 1 – Izložbeni salon 70m2 u Beogradu

Adresa: Uroša Martinovića 16/lokal 3, Novi Beograd/Savada Mob(+381) 64 6578321 Radno vreme: 9.00 – 16.00 sati radnim danima E-maildoomodrulj@gmail.com

Salon 2 – Izložbeni salon 550m2, servis i preuzimanje robe u Beogradu

Adresa: Vojvođanska 383, Novi Beograd, Ledine Tel: (+381) 11 41 21 439 Mob(+381) 64 6578326 Radno vreme: 9.00 – 16.00 sati radnim danima E-mailoffice@modrulj.rs KANCELARIJSKE STOLICE BEOGRAD Ono što je najbitnije jeste da vas u našim salonima očekuju novi modeli kancelarijskih, radnih i ergonomskih stolica. Isto tako zbog potrebe mnogih od vas uveli smo i program ergonomskih dečijih stolica.  Kako bi ispratili i letnju sezonu u prilici smo da vam predstavimo program baštenskih i klub stolica, tako da eto još jednog razloga zato nas posetiti u našim salonima.

Kancelarijske stolice Modrulj

Kancelarijske stolice Modrulj i dalje nude mogućnost izrade stolica po vašoj želji. Tako da možete birati materijale, opcije i delove za vašu stolicu. Kada je stolica u potpunosti podređena vama onda je ona personalizovana i unikatna. Na ovaj način možete uskladiti sve stolice iz našeg asortimana prema potrebi vašoj ili vašeg enterijera.

Kancelarijski nameštaj Modrulj

Kancelarijski nameštaj Modrulj, takođe nudimo opciju izrade nameštaja prema vašim željenim dimenzijama. kancelarijski nameštaj Nameptaj izrađen po meri u potpunosti se uklapa u potrebe vašeg prostora, a i vas samih. Naravno i ovde nudimo široku lepezu boja za izradu nameštaja. Ono što je najbitnije jeste da posetom možete probati, testirati i videti vaše omiljene modele. Isto tako možete pogledati štof karte i karte boja koje imamo u ponudi. Naše ljubazno osoblje će se potruditi da na vaša pitanja i nedoumice odgovori iz iskustva. Na ovaj način vi ćete u potpunosti biti sigurni da kupujete pravu stvar. Očekujemo vas!