Kancelarijska fotelja: 4 razloga za kupovinu

Featured image
Kancelarijska fotelja i 4 razloga za kupovinu ove možda i klasične kancelarijske stolice. Pre dve decenije kada je još bila industrijalizacija u povoju, postojale su dve klase stolica: namenske za radnike i direktorske. Ono što ih je po mnogo čemu razdvajalo jeste izgled, udobnost i funkcionalnost. Namenske stolice bile su najprodavanije i imale su kratak rok upotrebe, zbog dugih radnih sati i radnih smena. I dan danas primat za najprodavaniju stolicu drže baš te namenske stolice ili poznatije daktilo stolice. Međutim u mnogo čemu one su se promenile,zadržale su prepoznatljiv izgled koji je prema uslovima i potrebama modifikovan. Njihova dugotrajnost i kvalitet su produženi, prilagođene su dugim radnim satima, a izgled je dizajnerski usklađen sa modernim i savremenim načinom opremanja poslovnog prostora. Promena koja se desila kod najčešće upotrebljivanih stolica desila se i kod takozvanih direktorskih fotelja. Fotelje su do pre deceniju služile za kratko sedenje, bile su na očigled lepe i estetski upotpunjavale radni prostor ali nisu bile namenjene dugotrajnom sedenju. Kako se stilovi i principi u enterijerima menjaju tako se menjao i pogled na radne fotelje. Radne fotelje postale su sinonim za dobro opremljenu kancelariju. Dizajnerski su uređene tako da slobodno mogu da pariraju stolicama za višesatnu upotrebu. Sa tim razlogom ljudi se odlučuju na kupovinu, ovih kancelarijskih stolica. Najveće prednosti i razlozi za odluku su: [caption id="attachment_10609" align="aligncenter" width="298"]M 285 radna fotelja M 285 radna fotelja[/caption]
  1. Udobnost - Udobnost kod namenskih urađenih i proizvedenih fotelja je više nego zagarantovana. Dodatna implementacija sunđera je moguća u onim delovima fotelje koji su klijentu jako bitni. Dugo sedenje na radnim foteljama je sada i više nego moguće, a stil je upotpunjen šrema želji kupca. Boje i materijali se takođe biraju, tako da prilikom kupvine klijent sam dizajnira svoj omiljen model ove stolice.
  2. Komfor - Prostranost sedalnog dela je više nego dovoljna za onog koji sedi. Tako da sa ovom prednošću, nema zastoja cirkulacije i osećaja nelagodnosti. Produktivnost je samim tim i veća a koncentracija na zavidnom nivou. Komfor koji pruža udobna kancelarijska fotelja zapravo produžava osećaj odmora tela,tako da su dugi radni sati sada više izdržljiviji.
  3. Funkcionalnost - U savremenom svetu, modernog poslovanja više je nego važna brzina i učinkovitost. Prilagođavanje potrebi bilo kojim poslom da se bavimo je više nego važno. Fuknkcionalnost radnih fotelja se idealno uklapa u model savremenog poslovanja. Prilagodljive su i brzo menjaju, položaj, ugao i visinu. Za brzo delovanje u poslu ovo je više nego odlično.
  4. Moderan dizajn - Trendovi se menjaju, takođe i stolovi u opremanju prostora, međutim kancelarijske fotelje savršeno prate trenode i uklapaju se u ma koji moderan i stilski izgled. Naravno zbog različitih zahteva i profesionalnih opredeljenja u ponudi su fotelje koje mogu da ispune očekivanja svakog klijenta. Od klasičnih fotelja koje su dizajnerski prilagođene modernim načinima poslovanja, pa sve do onih modernih koje prate celokupan razvoj savremenog poslovanja.
Za koji god stil se odlučili nećete pogrešiti, možete čak i kombinovati razne opcije i delove kako bi vašu fotelju prilagodili vama ili osobama koje rade. Jedno je sigurno, kupovinom fotelja nikada nećete pogrešiti kada je stil, udobnost i funkciionalnost u pitanju.