Kancelarija budućnosti
26/06/2019 Irena Marinković

Kancelarija budućnosti

Blog
Modrulj logo

Svi željno isčekujemo nova tehnička rešenja koja će ubrzati i unaprediti naš dosadašnji posao. Neminovnost je da se u svakom minutu pronađe neko novo i bolje rešenje koje ubrza dosadašnji rad.

Sva ta rešenja obično dolaze od ljudi kojji su i sami u potrazi za rešenjem i poboljšanjem.

Prema statistici do 2025. godine broj pametnih kancelarija skočiće za 75%.

Modrulj kancelarijske stolice

Kancelarijski prostor 

Svi parametri ukazuju da svaka branša ima svoje stilove, omiljene dezene i dizajnerske principe. U zavisnosti od posla koji se obavlja u kancelariji, funkcionalnost se prilagođava primarnom delu zadatka. Svaka struka otprilike ima svoje omiljene kancelarijske stolice, pregradne ormare i ostale radne komponente. Knjigovođstvene agencije će ići na pojednostavljenje, softverske i programerske kancelarije na dojam hi-tech uređenja, itd. 

Zavisno od čega se bavimo tako ćemo i urediti nas poslovni prostor koji mora biti pilagodljiv nama koji obavljamo u njemu posao. Jedino tako možemo neometano da radimo i napredujemo.

Međutim šta god radili i šta nam je primarna uloga na tržištu, jedno nam je zajedničko. Svaka kancelarija ima barem dva kompjutera, mobilne telefone, fiksne uređaje, skenere,… sve je to mnoštvo kablova i neželjenog preskakanja istih. Da bi se to sve idealno spakovalo i što manje zauzimalo prostora naša kompanija ABL je proizvela i proizvodi jedinstvena i funkcionalna rešenja za svaku kancelariju.

Baner ABL

Kancelarija i budućnost

Kancelarijske stolice koje pružaju mogućnost udobnog sedenja i nakon osmočasovnog rada, kancelarijski stolovi su podesivi po visini. Pregradni zidovi, mesta za odlaganje i rešenje jednostavnog električnog napajanja uređaja. 

Čini se da budućnost polako uvodi transformacije u naše radne prostorije. Fleksibilnost jednog radnog mesta se ogleda u tom prilagođavanju i stalnom funkcionalnom napredovanju.

Možemo slobodno reći da konstantno usavršavanje sebe u određenom poslu jeste jednako kao i poboljšanje kancelarijskog prostora. Uspeh je zagarantovan onda kada se sve kockice slože i zadovoljstvo našeg tima prenese to na saradnike.