Električni podesivi sto: Budućnost kancelarijske ergonomije

Featured image
Električni podesivi sto je nešto novo iz naše ponude. Koliko smo dugo na tržištu toliko smo dugo i u osluškivanju trendova. Podesivi sto je nešto sasvim novo iz našeg asortimana, podoban je za one koji dugo sede, dugo rade i naravno dugo vremena provode pored računara. Ovim smo možda obuhvatili više od 95% ljudi, znači sto je namenjen svakome.

Podesivi električni sto

kancelarijski stolovi beograd Podesivi kancelarijski sto je došao kao odgovor i jedinstveno rešenje koje se vešto uklapa uz ergonomsku stolicu. Poznato nam je da rad na profesionalnojj stolici podrazumeva rad bez bolova i sa konstantnom koncentracijom. Međutim zamislimo da možemo sto isto tako da prilagodimo našim potrebama. Predstavljamo vam električni sto koji ume da pamti, koji vešto prilagođava svoju visinu i koji ume da izdrži mnogo. Nosivost samog stola je do 120kg, moramo priznati da su ovo dobre reference sa obzirom šta sve ume da stane na radni sto. Uz dobru kancelarijsku stolicu ovaj kancelarijski sto se uklapa idealno.

Kancelarijski stolovi Modrulj

Kao što znate naša ponuda se sastoji u tome da mi nudimo vama totalno prilagođavanje svakog našeg artikla iz ponude. Isto tako ovaj radni sto možete uraditi u boji koja vama odvorara. Naravno dimenzije radne ploče su isto tako identične vašim zahtevima, totalno prilagodljiv artikal. Na ovaj način vi ne samo da kupujete ergonomski sto, već u potpunosti prilagođavate taj sto potrebama vašeg posla. Ako je sto u potpunosti izrađen po vašim merama onda vam on 100% zadovoljava sve kriterijume. Podesivi električni sto   Ono što bi još dodali kao važno jeste potpuna uklopivost uz ostatak enterijera. Kao što smo pomenuli na vama je da odaberete boju stola, kada odabirate boju vi je kombinujete uz ostatak enterijera. Šta ovaj sto izdvaja iz ponude?
  • prilagodljivost
  • ergonomsičnost
  • kvalitet
  • stabilnost
  • smart funkcije
Ovaj sto je zaprvo kancelarijski sto nove generacije. Moderni poslovi zahtevaju sve više sedenja i sve više rada za računarima. Klasični stolovi izrađeni po meri se uklapaju u nove standarde poslovanja, međutim ovaj sto je stvoren za njih. 

Ergonomska kancelarija

Još pre par godina pisali smo o ergonomiji i njenom značaju u radnom prostoru. Isto tako smo pisali o tome koliko je veća produktiivnost ako koristimo ergonomsku stolicu. E sada u paketu imamo ergonomski podesivi sto i ergonomsku stolicu, znači da je naša produktivnost na poslu sada još veća. Ako uzmemo i benefit zdravstvenog aspekta onda smo mi samo još više u plusu. Ergonomija zahteva na određeno vreme promenu položaja tela prilikom rada. Naše stolice imaju u ponudi niz mehanizama koji omogućavaju vama povremeno menjanje položaja. Možete slajder mehanizmom menjati sedalni položaj, mehanizmom koji je vezan sa naslon možete menjati položaj kičmenog dela. Sada uz ovaj elektro podesivi sto možete sve to i još par stvari više.  kancelarijska stolica Moderno opremljena kancelarija koja zadovoljava sve standarde od zdravlja pa do stila. Rad bez bolova u glavi, ramenima i vratu. Rad sa fokusom i elanom sada ne zvuči kao kliše. I ako na to dodamo potpunu mogućnost prilagođenja prostoru. Dobijamo multifunkcionalni nameštaj koji se više nego dobro kombinuje uz sve trendove u enterijeru. Ako imate neku nedoumicu prilikom kupovine ili odluke možete nas kontaktirati i mi ćemo vam rado dati odgovor. Isto tako savetujemo vam da nas posetite u našim salonima, kako bi testirali ono što želite da kupite. Ili kako bi videli dostupnu paletu boja za određen artikal. Kada sve to videite i konsultujete se sa nama šanse ne postoje da pogrešite, preostaje vam samo da u vašem radu i uživate. Naravno naš nameštaj i stolice su takvog dizajna da u njima možete i da uživate. Povremene pauze su itekako vredne i značajne kojim god se poslom bavili. Zato nekada dopustite sebi da između dva radna zadatka spusti te stilicu i razmislite.