Dečije ergonomske stolice: Uređenje dečije sobe

Featured image
Dečije ergonomske stolice su ergonomske stolice prilagođene dečijem uzrastu. Kada opremate dečiju sobu prvo što trebate imati u vidu jeste uzrast vašeg deteta. Ono što je najpotrebnije detetu u školskom periodu, jeste radni prostor. Radni to jest kompjuterski sto i dobra kompjuterska stolica.

Uređenje dečije sobe

Kada uređujete dečiju sobu ono na šta prvo trebate obratiti pažnju jeste- izvor svetlosti. Prema izvoru dnevne svetlosti trebate prilagoditi raspored nameštaja u dečijoj sobi. Najčešće se prema izvoru i najbliže izvoru svetlosti postavlja dečiji radni sto. Dečiji radni sto je nabolje da se izradi po meri. Sto izrađen po meri je najbolje rešenje za dečju sobu. Kada izrađujete sto ili nameštaj po meri za dečiju sobu u potpunosti možete diktirati pravila kao što su dimenzije, pregrade i boja nameštaja ili stola. Isto tako kada govorimo o dečijem stolu prilikom izrade možete dodavati razne opcije kao što su dodatne fioke ili police. [caption id="attachment_27236" align="alignleft" width="300"]uređenje dečije sobe  [/caption] Na ovaj način vi potpuno prilagođavate funkcionalost nameštaja potrebi vašoj i vašeg deteta. Ne zanemarite i zdravstveni aspekt prilikom izrade nameštaja po meri. Ono što je najbitinije jeste da dečiji sto za kompjuter bude u potpunosti prilagođen ergonomiji dečijeg tela. Ovo znači da radna ploča stola bude dovoljno velika za kompjuter i kompjutersku opremu, kao i za dovoljno manevrisanje rukama po radnom delu kompjuterskog stola. Kada govorimo o bojama, vi tu potpuno prilagođavate boje prema enterijeru dečije sobe.

Ergonomske dečije stolice Modrulj

ergonomske dečije stolice modrulj   Ergonomske stolice za decu iz Modrulj ponude u potpunosti odgovaraju dečijim potrebama. Ono što su ergonomske stolice za poslovne ljude to su ove dečije stolice za decu. U potpunosti odgovaraju muskulaturi i položaju kičmenog stuba kod dece. To znači da vaše dete neće imati bolove u vratu, leđima i ramenima prilikom obavljanja posla za radnim stolom. Ergonosmke stolice za decu su u stvari modifikovane ergo stolice koje su dizajnirane za mlađi uzrast. Kako deca rastu i razvijaju se tako i njihova kičma prilikom nepravilnog sedenja trpi sve veći pritisak. Kako ne bi došlo do raznih deformiteta proizvođači stolica su osmislili ergonosmski dizajn dečije stolice. dečije ergonomske stolice

Najbolje dečije stolice

Uređenje dečije sobe zahteva puno truda, rada i kreativnosti. Na vama je da ispratite potrebe vašeg deteta i da mu stvorite ambijent u kom će uživati. Imajte u vidu da je dečija soba mesto u kom vaše dete provodi najviše svog vremena. Tako da sem dnevne svetlosti, soba mora posedovati dovoljno prozora za ventilaciju. Isto tako minimalističko uređenje dečije sobe je jedno od najboljih rešenja za uređenje dečije sobe. Sada dolazimo do mesta gde dete provodi najviše vremena. Ta dva mesta su dečiji krevet i stolica. Kada smo kod stolice, stolica mora da ispoštuje par pravila. 
  • Da se uklapa u enterijer dečije sobe
  • Da prati liniju kičmenog stuba 
  • Fleksibilnost i pokretljivost
Prilikom rada na račinaru vaše dete zauzima niz položaja. Kako bi mu dozvolili da neometano obavlja svoje dužnosti morate pronaći stolicu koja se uklapa u to. Stolice iz naše ponude su u potpunosti prilagodljive po visini i pokretljive su tako da prate pokrete vašeg deteta. Najbolje dečije stolice su one koje na prvom mestu pružaju zdravstvenu sigurnost.

Detalji na koje trebate obratiti pažnju prilikom kupovine dečije stolice

  • Lumbalna podrška
  • Podesivost stolice po visini
  • Nasloni za ruke
  • Naslon za glavu 
  • Materijal od koga je izrađena stolica
  • Mobilnost to jest točkići 
  • Sedalni deo 
Ovo su sve parametri koje mora ispuniti dečija stolica. Ovakava dečija stolica sa svim potrebnim parametrima jeste dečija ergonomska stolica. Sa ovakvom stolicom vaše dete neće imati bolove pri radu domaćih zadataka ili pri obavljanju nekog posla na računaru. Iz ovog razloga mi smo proširili našu ponudu dečijih stolica. Trudimo se da upotpunimo našu ponudu sa najboljim modelima stolica za vašu decu. Ako imate bilo kakvo pitanje prilikom kupovine možete nas slobodno kontaktirati. Tu smo da na sva vaša pitanja odgovorimo našim iskustvom.