Baštenske stolice i uređenje vrta

Featured image
Baštenske stolice su sada u potpunom trendu. Kada nas proleće izmami napolje mi krenemo da uređujemo vrt oko kuće. Zbog nastale situacije mnogi od nas žele da što više vremena provode u prirodi. Najbolji način za to je da koliko god možemo više provodimo vremena vani.

Baštenska stolica kupovina

baštenske stolice modrulj Kada kupujemo baštenske stolice moramo obrtiti pažnju na njihov kvalitet. Zašto je kvalitet toliko bitan? Naš deo prirode ispred kuće je često ne zaštićen od vremenskih uslova. Bilo da se radi o kiši, jakom suncu ili o vetru mnoge stolice loše reaguju na promenu vremena. Baštenski nameštaj je podeljen prema načinu izrade. Bilo da sklanjate u zimskom periodu vaš nameštaj i stolice ispred kuće ili ne, potrebna vam je određena zaštita. Baštenska stolica koja je izrađena od kvalitetnog materijala jeste ona koja ima određenu funkcionalnost. U našem asortimanu možete pronaći baštenske garniture koje su izrađene od drveta, plastike, metala,... Ono što je najbitnije da mnoge stolice mogu da se održavaju i njihovi elementi poput jastuka su perivi.  Stolice koje ne nude ovu mogućnost, barem većina može se lako održavati i prati.

Uređenje bašti

baštenske stolice beograd

Uređenje bašte ispred kuće slično je uređenju bašte kafića. Stil opremanja može da zavisi isključivo od vas i vašeg ukusa. Da li preferirate više drvo ili metal, ili ste možda za više praktičnu varijantu. U našoj ponudi možete pronći različite opcije, od sklopivih stolova pa do modernih stolica. Ono što dominira jeste drvo, metal i ratan. baštenske stolice novi sad Za drvene stolice se opredeljuju oni koji imaju zaštićene bašte ili su spremni da ih u zavisnosti od vremena zaštite u zatvorenom prostoru. Stolice od ratana su praktične, lako perive i imaju visoku toleranciju na vremenske slove.Metalne stolice moramo priznati jesu najdugotrajnije. Mogu se više puta lakirati, a isto tako lako se peru i suše. Međutim metalne stolice ljudi biraju i zbog određenog trenda retro nostalgije.

Retro stil i uređenje vrta

Videli smo da se na velika vrata vraća retro stil. Taj retro stil je malo modernizovan, redizajniran i prilagođen modernom trendu. Kmoderan baštenski nameštajoncept uređenja ostaje isti kao i kod enterijera. Minimalistička nota krasi većinu bašti kuća, lokala i resotrana. Razlog za ovaj način uređenja je baš upravo pregledan prostor i smeran dizajn. Minimalizam ume vešto da koketira sa retro stilom ili na primer industrijskim stilom. Industrijski stil uređenja bašti nam dolazi iz Zapadne Evrope. Jasan koncept i uređen prostor po meri modernog načina opremanja. Retro dizajn je vratio po mnogima smisao i nadahnuo inspiraciju u mnoge vrtove. Tako da mali delić raja možemo napraviti i kod nas ispred kuće ili vikendice. Do pre dve godine boje koje su dominirale jesu zemljane boje i crna. Sada su te boje zadržale još uvek svoju potražnju ali na velika vrata se vratila i prljavo bela boja. Prljavo bela boja je zapravo povratila sebe u život zbog povratka retro izgleda. Verovatno ste listajući mnoge časopise naišli na ovu boju koja se sada vešto nudi u bojama podova, tepiha, stolica, stolova,.. Ako uređujete vaš dom ili baštu, a nalazite se u nedoumici oko kupovine slobodno nas kontaktirajte. Tu smo da nađemo najidealnije rešenje za vas i vaš prostor. Isto tako nas možete posetiti u našim salonima u Beogradu ili u Novom Sadu i sa nama uživo prodiskutovati na temu koja je važna za vas. Što se tiče stila i trenda, zanemarite stil i trend na trenutak. Sagledajte vaše mogunosti i ono šta bi vi voleli. Najbolje je kada u svakom uređenju unesete i malo svog ličnog stila. Na takav način vi vašoj bašti dajete lični pečat, a i onda se lepše uživa. Sve što možete zamisliti možete pronaći kod nas, ako ne možete sami pronaći mi ćemo se potruditi za vas.